Родни и чужди знаменитости и техните деца двойници Понякога ДНК

...
 
Родни и чужди знаменитости и техните деца двойници Понякога ДНК
Коментари Харесай

Като две капки ДНК

  Родни и непознати звезди и техните деца двойници
Понякога ДНК пробата не е необходим, с цел да се откри кръвната връзка сред децата и родителите. Дори незадълбочен взор върху отрочетата на родни и непознати звезди е доказателството за това. Те наследяват освен насъбраните им с тежка работа пари и парцели, само че и одират кожата им в директен и метафоричен смисъл. Докато някои потеглят по професионалните стъпки на известните си майки и татковци, други се задоволяват единствено с външната им характерност. „ Монитор “ събра на едно място звездите и техните наследници, които са като две капки вода.

 

Катрин Зита-Джоунс и Карис Дъглас

 

Уникалната аналогия сред Катрин Зита-Джоунс и щерка й Карис Дъглас разбуни духовете в обществените мрежи. Преди дни Карис се появи със звездната си майка на фешън събитие на марката Dolce&Gabbana в Ню Йорк и се трансформира в сензацията на вечерта. Много от почитателите на актьорското семейство на Майкал Дъглас и Катрин Зита-Джоунс показаха удивление от хубостта на наследничката им, която е едвам на 14 години. Някои даже настояват, че към този момент е надминала по сексапил Катрин. През детските си години Карис отделя свободното си време за тренировки по спортни танци, само че през днешния ден чаровната брюнетка е хвърлила око на стилния подиум. Карис е най-малката наследница на Дъглас и Зита-Джоунс и единственото им момиче.

Холивудските звезди Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас честват рождените си дни на една дата, само че ги разделят 25 години разлика. Въпреки това те се славят като една от най-примерните двойки във филмовата промишленост. Макар през 2013 година да си дадоха отмора един от различен, те устояха единствено няколко месеца разграничени. Всичко сред тях стартира преди към 20 години. Точно тогава уелската хубавица влиза в роклята на темпераментната Елена, с цел да партнира на Антонио Бандерас в „ Маската на Зоро “. На закритата премиера на хитовата лента се среща с Майкъл Дъглас и от този момент той има очи единствено за нея. На 8 август 2000 година на бял свят се появява синът им Дилън Майкъл Дъглас, а 2 месеца по-късно фамозните артисти си споделят заветното „ да “.

 

 

Дейвид Бекъм и момчетата



                                                                                                   Снимка Инстаграм

Казват, че преди теста за бащинство единствено самоличността на майката е 100% сигурна. Бившият футболист Дейвид Бекъм обаче няма потребност от проучвания, с цел да припознае синовете си, защото всеки един от тях е като негово отражение в огледалото от предишното. Една от най-популярните двойки в хайлайфа гушна първородния си наследник Бруклин през 1999 година Днес 19-годишното момче наподобява най-вече на известния си баща от тримата. В автобиографията си Learning to Fly Виктория показва, че в действителност желанието й било да има щерка, която да кръсти Брук. При появяването на сина им обаче звездните родители решили, че детето би трябвало да носи името на един от най-известните квартали в Ню Йорк, защото точно там научили, че тя е бременна. „ Когато разбрахме, че е момче, си знаех, че вероятността и той да стане футболист е огромна. Затова ни трябваше позапомнящо се име “, написа бившето попълнение на Spice Girls.



Вторият им наследник носи името Ромео и се прочу с това, че се учи на почтен труд. Миналото лято той работи в лондонско кафене, където ми съдове против 2,73 лири на час, заяви в. „ Дейли мейл “. Тази работа е доста друга от фотосите в реклами на „ Бърбъри “, с които изкарваше джобните си преди този момент. Финансови специалисти на вестника побързаха да изчислят, че 15-годишният юноша ще би трябвало да мие чаши в продължение на 16 487 часа, с цел да изкара по този метод хонорара от 45 000 лири, който завоюва от английската фешън къща. Бруклин също е почиствал чаши в същото кафене в Западен Лондон през 2014 година Кръстници на двете момчета са сър Елтън Джон и актрисата Елизабет Хърли.

Най-малките от клана Бекъм са Круз Дейвид, който се появи на бял свят през 2005 година, и 6-годишната Харпър Севън.

 
 
Рийз Уидърспун и Ава Филип



Ава, която е плод на любовта на Рийз Уидърспун и някогашния й брачен партньор и сътрудник Раян Филип, застана под светлината на прожекторите предишното лято. Новината бе, че 42-годишната актриса учи щерка си по какъв начин се изкарват пари с пот на чело. Звездата от „ Професия русокоска “ остави наследничката си да работи в пицария като хостеса в най-горещите дни. Задължението на 17-годишната хубавица в първокласното заведение бе да посреща клиентите и да ги съпровожда до масите им. Русокосото момиче обаче завоюва благосклонностите на почитателите около появилите се тогава фотографии с известната й майка. Впечатляващата аналогия сред двете предизвика феновете на Уидърспун да развият доктрина, че Ава в действителност е извънземна двойничка на родителката си. Рийз и Филип имат още едно дете – 14-годишния Дийкън.

 

Мария и Марая



                                                                   Снимка Facebook

Дъщерята на фолкдивата Мария – Марая, е малко копие на гласовитата си майка. Най-важното нещо, което чаровното миньонче желае да възпита у дъщеря си обаче, е възприятието за алтруизъм. Това стана ясно по време на присъединяване й в последния сезон на „ ВИП Брадър “. Въпреки че отхвърли да танцува в интерес на определено от Големия брат положително дело, певицата подари 3000 лева от персоналните си средства за благотворителна идея за деца. Наскоро момиченцето оправда доверието на Мария и се раздели с дългите си коси, а актът бе предизвикан от чиста доза доброта. Звездната наследница подари кичурите си на онкоболна жена, което стана ясно от фрагменти във Facebook.

Последните обществени изяви на лъчезарната Марая бяха на подиума. Тя дефилира по време на Седмицата на модата в София. Малката хубавица се разноски по котешката пътечка в моден тоалет на марката „ Bapa “, а харизмата й очарова фенове и специалисти по време на блестящото събитие. Това не е първата година, в която щерката на изпълнителката на „ Червен картон " се разписва с присъединяване в стилния конгрес. Певицата също се включи в миналогодишното издание на Седмицата на модата у нас с музикален привет към присъстващите, като тогава направи и премиера на парчето „ Болна тематика си за мен “.

Неотдавна Мария призна, че е имала усложнения при зачеването на дъщеричката си. „ Моето дете е заченато по метода ИКСИ. Имах сходен проблем и направихме 5 опита в границите на една година, като последният към този момент беше сполучлив “, показа пред Нова тв тя.

 

Асен и Борил



Макар дребният Борил да е неразлъчен с Диляна Попова и да попива мимиките й, несъмнено той е малко копие на неприятното момче на театъра Асен Блатечки. Хлапето е единствено на 3 години, само че с всеки минал месец наподобява от ден на ден на популярния си баща. Той даже споделя любовта му към рок музиката. Наскоро топмоделът усмихна почитателите си в Инстаграм с кадър, в който детето се упражнява над минипиано и сет барабани с още две приятелчета. „ Малката Nirvana ”, гласи коментарът на хубавицата към фотографията. „ Аз съм израснала с Nirvana, супер обичана група са ми и в този момент. Една другарка сподели - „ Ех, по какъв начин ми се щеше да ги бях гледала онлайн! “, а когато видях фрагмента, ми стана занимателно, тъй като дребните бяха боси и това подсилваше още повече хипарския дух, непосредствен до музикантите. Показах й децата и й споделих: „ Ето ти ги, само че преди огромния пробив ”, показа тогава за „ Монитор ” Попова.



Очарователният Борил е още прекомерно дребен, с цел да бъде записан на действителен музикален инструмент, само че синеоката хубавица не изключва в близко бъдеще това да се случи. Тя издаде още, че Борил ще бъде записан на карате – бойно изкуство, към което голяма пристрастеност има и татко му.

„ Асен е страховит родител, няма по какъв начин да му се отхвърли “, заявявала е нееднократно тя. По думите й двамата имат мощна връзка и артистът се грижи прелестно за детето.

 

Глория и Симона



Симона Загорова припомня за поп-фолк примата Глория както с вокалните си заложби, по този начин и образно. Талантливите майка и щерка са неразделни, а Симона се е нагърбила с тежката задача да пробие на сцената без помощта на 44-годишната звезда. Още по времето, когато момичето демонстрираше капацитета си в границите на „ Гласът на България “, изпълнителката на „ Присъда “ тушира слуховете, че е ходатайствала тя да се котира добре в певческата конкуренция. „ Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, защото майка ми е доста известна и аз би трябвало да оправдая упованията на хората ”, показа тогава пред сп. Love Style и Симона. Тя обаче не се нервира от приказките, че имитира майка си. Признава, че гласовете им на моменти си наподобяват, само че не го прави съзнателно.

Междувременно Симона, която е студентка по поп и джаз пеене в Нов български университет, има упоритости да се разпише с първи независим албум до края на годината. Чаровната брюнетка към този момент има в актива си няколко сингъла, измежду които „ Моето момче “ и „ Достъп неразрешен “, и в околните месеци има намерение да ги умножи. „ Целта ми е тази година е да направя моя първи независим албум. Надявам се да се получи. В момента изучавам поп и джаз пеене, а по-късно мисля да запиша магистратура ", описа тя. Най-голяма опора за нея е Глория, която обаче влиза в ролята и на най-строг неин съдник. „ Майка ми постоянно ми е казвала, че човек би трябвало да се бори за това, което желае, не може да получава всичко наготово. Тя е доста сериозна и доста мъчно споделя „ Браво “, призна още 21-годишната хубавица.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР